За нас

Heaven Clinic

Heaven Clinic e клиника по естетична дерматология и лазерни терапии, в която обединихме експерти дерматолози и висококвалифицирани лазерни терапевти, за да предоставим на нашите пациенти професионални решения за постигане на естествени и дълготрайни резултати!

Вашето здраве и красота са във фокуса на нашите ежедневни усилия!

Екип

Снежана Димитрова

Собственик и управител на "Heaven Clinic". Опитен медицински специалист по естетични и дерматологични процедури с над двадесет и две годишен стаж зад гърба си! От скоро е обучител на студенти от медицински колеж, по специалност ,,медицински козметик''. Стартира кариерата си през 2000 година и придобива различни квалификации и сертификати по специалността! Завършва първото си медицинско образование и преминава няколко обучения в школата на Тeoxane academy! Малко по- късно,завършва магистратура в Медицински университет София- степен магистър по дерматологични и естетични процедури, което и отваря врати за преминаване на редица обучения в страната и чужбина!Придобива умения, за работа с най-съвременните технологии и апаратура в света на бюти сектора! Дългогодишният и опит и отлични познания по кожна анатомия и помагат да разработи метод, за подмладяване и лечение на белези и стрии с внушителен резултат, който се надява, скоро да патентова, като свое лично научно откритие! Международните Бюти Конференции, на които присъства често, я насърчават да продължи образованието си и до днес, изучавайки всички възможни инжекционни техники и практики, за разкрасяване! Редовно да разширява уменията и знанията си на специалист е нейната главна цел, както и непрекъснатата инвестиция в иновативни технологии в областта на естетичната медицина!

Д-р Мария Георгиева

Д-р Мария Георгиева Георгиева е завършила "Медицински университет - София" и е специализант по Дерматология и Венерология в Университетска болница „Александровска“. Участва в редица обучения с международни трейнъри на Teoxane за поставянето на дермални филъри с хиалуронова киселина. Има опит в поставянето ботулинов токсин и биостомулиращи инжекционни продукти.

Евдокия Стефанова

Образование: “Рехабилитация и ерготерапия” в Софийски университет ”Св. Климент Охридски“ Магистърска програма ”Ерготерапия при деца и възрастни с нарушения” в Софийски университет ”Св. Климент Охридски“ Евдокия Стефанова е сертифициран лазерен терапевт и е преминала обучение, за работа с всички апарати на Alma laser! Придобива добър опит, като асистент в дерматологичен и естетичен център в клиниката на д-р Бърдаров и преминава обучение в школата на Teoxane Academy. Уменията и за работа с всякаква съвременна апаратура в естетичния бранш я правят изключително добър терапевт, на който може да се доверите спокойно!

Диана Тодорова

Персонален треньор и Терапевт в Heaven clinic! Спортната си кариера стартира на 6годишна възраст и се занимава с художествена гимнастика в продължение на няколко последователни години! На 12 години, включва лека атлетика и фитнес упражнения, които я увличат и до днес! Завършва курс за персонален треньор, като е мотивирана да помогне на всеки, който желае да извае тялото си и да подобри хранителните си навици! Завършва курс, за EMMS - електромагнитна мускулна стимулация треньор с X Body. и няколко вида релаксиращ , антицелулитен и лимфодренажен масаж! Често се включва като терапевт в Heaven clinic и провежда отслабващи процедури с Accent Prime, Venus Legacy и Bellaection тъй, като е преминала успешно обучение и инструктаж, за работа с тази апаратура!

Катя Стефанова

Козметик и терапевт с дългогодишен стаж. Притежава богат опит и умения, за работа с всякаква съвременна апаратура и процедури в естетичният бранш. Започва професионалната си кариера през 2009г и до днес това е любимата и практика!