xbody mobile cover
xbody logo

Революция в тренировките

Иновативен метод за тренировка и рехабилитация чрез електро-мускулна стимулация

x body heaven clinic
x body procedure time

Продължителност на процедурата

dermaclear needed procedures

Нужен брой процедури

x body procedure downtime

Интервал между процедури

dermaclear pain

Болка

Революция в тренировките

Иновативен метод за тренировка и рехабилитация чрез електро-мускулна стимулация

Eлектро-мускулната стимулация /ЕMC/ на тялото представлява предизвикване на мускулна контракция чрез електрически импулси. Принципът е приложим за тренировка, рехабилитация и разкрасяване. Импулсите се генерират от машина и чрез електроди, положени върху повърхността на кожата, непосредствено върху големите мускулни групи, което гарантира бързи и видими резултати и същевременно предпазва ставите и сухожилията от пренатоварване, както и рискa от контузии и травми.

Тренировката с XBODY изисква използването на специален костюм, който се свързва с машината и се полага изключително лесно.

Магнитните костюми на XBODY са ергономични и пасват на всеки тип тяло, лесно се обличат и поддържат.

Само 20 минути са напълно достатъчни за интензивна интервална тренировка, при която Вашето тяло ще увеличи изгарянето на калории, което спомага за бързото премахване на излишните мазнини и целулита.

XBODY ACTIWAVE притежава „умен“ софтуер, който програмира персонална тренировка, съобразена с индивидуалните нужди на всеки клиент. Tова е едно от най-уникалните качества на системата за ЕМС тренировки на XBODY.

Вие сте под постоянното наблюдение на професионален персонален треньор, който ще се грижи за Вашата мотивация и правилното изпълнение на упражненията с ЕМС.

Значение и приложение на тренировки с EMS:

muscle xbody

Общо описание

Чрез метода EMC се постига натоварване на цялото тяло, предизвикващо много по -силно въздействие върху дълбоките мускулни слоеве, в сравнение с традиционната конвенционална тренировка.

muscles health xbody

Здраве

От много години технологията EMC се е прилагa в медицината като средство за превенция и възстановяване от заболявания. Особено ефикасно осъществява рехабилитацията на мускулите след прекарани операции. Облекчава мускулни болки и проблеми в областта на гръбначния стълб.

fitness xbody

Фитнес

EMC е високо интензивна тренировка, която включва цялото тяло. За 20 минути постигатe: намаляване на обиколките на тялото, особено в проблемните зони: талия, бедра, седалище (при жените); изграждане и релеф на мускулатурата (при мъжете).

joints xbody

Виталност и дълголетие

При липсата на подходящо физическо натоварване човешката сила и енергия намаляват след 30-годишна възраст. EMC е перфектeн метод за поддържане на тонуса на мускулите и укрепване на цялото тяло. Тренировките с XBODY са предпоставка за по-пълноценен и качествен живот.

time xbody

Бизнес

Недостатъчното свободно време и липсата на физическо натоварване при ангажираните хора, са ключови фактори за отключване на заболявания на сърдечно-съдовата система и други тежки хронични болести. С XBODY само две тренировки по 20 мин седмично поддържате здравословен тонус и отлична физическа форма.

pregnancy xbody

Бременност

След раждане най-често срещаните здравословни проблеми са наднорменото тегло, натрупването на мазнини и отпускане на мускулите в коремната област. EMC тренировките се препоръчват след раждане като ефективен и щадящ метод за намaляване на телесните мазнини и стягането на кожата

Технологията

Цени

1 Тренировка – 47 лв.


6 Тренировки – 258 лв.


12 Тренировки – 480 лв.