Venus viva mobile cover
venus viva logo heaven clinic

Млада и стегната кожа

Венус Вива представлява изключително мощна технология за ремоделиране и рисърфейсинг (обновяване) на кожата на лицето. Първият нано – фракционен радиочестотен апарат с наличие на скенер.

venus viva device

Продължителност на процедурата

Нужен брой процедури

Интервал между процедури

Болка

Млада и стегната кожа

Venus Viva подмладява кожата на лицето

Venus Viva e първият нано – фракционен радиочестотен апарат с наличие на скенер, даващ най-краткият възстановителен период в индустрията.

Венус Вива представлява изключително мощна технология за ремоделиране и рисърфейсинг (обновяване) на кожата на лицето.

Продуктът е част от портфолиото на канадския лидер в областта на естетичната медицина – Venus Concept. Терапията е изключително ефективна, защото комбинира две иновативни технологии – NanoFractional RF и SmartScan. Чрез нагряване на дермата със 160 пина на накрайника се оставят микро дермални отпечатъци на кожата. Те стимулират обновяването на дермата и заличаването на недостатъците й.

 
venus viva woman
venus-viva

Приложения

Удобният интерфейс, с който разполага Венус Вива ни позволява да избираме импулса според зоните, които ще третираме и според процедурите, които искаме да изпълним, което ни дава възможност да третираме различни случаи по оптимален начин, с най – добрите резултати и по най – безопасния и безболезнен начин, с кратък възстановителен период.

Venus Viva подобрява лицето и тялото като премахва:

Технологията

Венус Вива притежава 2 броя апликатори, които чудесно съчетават работата си върху различни зони.

DiamondPolar се използва предимно за лифтинг на лицето, стягане на кожата, двойна брадичка, третиране на фини линии, като с него могат да се третират и различни зони на тялото като шия, деколте, колена и др. Апликаторът използва MP технология, която съчетава радиочестотата с електромагнитни импулси. Функцията на тези електромагнитни полета е да засилват кръвообращението в третираната зона, като по този начин тя се обогатява с кръв и кислород, възстановявайки клетките. С Венус Вива можете да третирате зони със засилено задържане на лимфа като тъмни кръгове под очите.

Предимството на процедурите с DiamondPolar е, че няма нужда от консуматив при направата на процедура. Мощността на радиочестотата е висока, което дава възможност по-бързо да се достигне до необходимата терапевтична температура за направата на процедура, което дава по – голяма резултатност, краткотрайност и по – голям комфорт по време на процедурата.

Другият апликатор, с който разполага Вива се казва FIRM FX. Той е най – развития фракционален радиочестотен накрайник в сектора. Единственната технология на пазара, която може да регулира импулса, който доставяме върху кожата. Третира успешно белези, дълбоки бръчки, пигментни петна, пори и е изключително успешен при третирането на стрии.

NanoFractional RF:

Най-висока топлинна мощност сред подобни процедури

Стимулиране и синтез на колаген

Изключителна дълбочина на проникване

Голям размер на накрайника, за по-добро RF проникване

SmartScan

Най-съвременната патентована технология с 1000 импулса

По-малък размер на пин (150 × 20 микрона) за по-бързо възстановяване

Индивидуално доставяне на енергия до всеки пин

Максимално покритие с минимален дискомфорт (160 пина на връх)

Радиочестотно селекетирано дермално нагряване

Как работи?

Цени

Подмладяване на лице (Venus Viva) – 380 лв.


Подмладяване на лице (Venus Viva) + Микронидлинг (Alma Beauty Reboost) – 420 лв.