Процедури за тяло

Soprano Titanium

Комбинира функционалност с несравним комфорт. Благодарение на голямото покритие на накрайника от 4 cm2 и усъвършенстваната охладителна технология, процедурите са много по-бързи и безболезнени.

Soprano Ice Platinum

Soprano Ice Platinum комбинира преимуществата на трите дължини на вълнaтa, постигайки несравними резултати в лазерната SHR епилация. Бързо, Базопасно, Безболезнено!

Accent Prime

Accent Prime комбинира технологиите на ултразвук и радиочестота за постигане на забележителни резултати при контуриране на тялото и лицето, стягането на кожата и третирането на целулит.

Venus Legacy

Venus Legacy е иновативно решение, за третиране на различни естетични проблеми върху лицето и тялото. Процедурата гарантира оптимални и дълготрайни резултати в борбата с целулита и излишните килограми.

Sylfirm X

Радиочестотен микронидлинг за стягане кожата на лицето и тялото, възвръщайки нейната младост и премахвайки несъвършенствата ѝ.

Sapphire Bellaction Duo

Комбинира различни лечения, които ефективно премахват болезнените тригерни точки, намаляват целулита и телесните мазнини и подобряват кръвообращението и лимфния дренаж.

X Body

Иновативен метод за тренировка и рехабилитация чрез електро-мускулна стимулация.

HIFU - Неоперативен лифтинг

Неоперативен лифтинг на кожата. Процедурата HIFU (Хайфу) стяга и подмладява кожата на лицето и тялото с помощта на високи интензивни фокусирани ултразвукова енергия. 

Електростимулация - CORPO-02

Целутрон е многофункционален апарат осигуряващ ефективна терапия на целулит, затлъстяване, оформяне и стягане на тялото, проблеми в циркулацията и кръвообращението.

Пресотерапия

Пресотерапията е медицинско и козметично лечение, което подпомага дренажа на лимфните възли чрез използване на въздушно налягане върху различни части на тялото.

PULSER VMAX - Вибротерапевтична машина

PULSER VMAX е машина, която ще Ви помогне да оформите тялото си, да подобрите подвижността на ставите, да се отпуснете и да облекчите стреса.

Synchroline

Продукти третиращи голяма част от кожните проблеми, срещани в козметичната и дерматологична област. По време на разработването на различните гами фокусът беше върху важни характеристики на продукта, като научна експертиза, ефективност, пълнота на гамите и лекота на използване.

Виж също