aknicare серия

Aknicare - подход към патологията Акне

Медицинските и козметични изделия AKNICARE притежават клинично доказана ефективност, отличен профил на безопасност и поносимост. Доказани са както при възпалително, така и при комедонно акне. Синхронизираното действие на Triethyl Citrate и Ethyl Linoleat води до промяна в микросредата на пилосебацейната единица. Резултатът е повлияване на комедоните, папулите и пустулите, съизмеримо с това при класическите терапии, базирани на ретинова киселина, антибиотици и бензоил пероксид (British Journal of Dermatology -2007). Формулата на AKNICARE е подобрена с въвеждането на GTpeptide-10, който проявява специфично антимикробно действие срещу P. Acnes. Действието на активните съставки е подкрепено с добавянето на салицилова киселина, която действа като помощно средство при абсорбацията на активните съставки и улеснява отстраняването на горните слоеве на stratum corneum.

rosacure range

Rosacure - лечение на розацея в първи стадий

Медицинските и козметични изделия ROSACURE притежават изразен противовъзпалителен ефект, съчетан с антиоксидантно действие и формиране на протективен филм върху свръхчувствителната кожа. Субективното усещане за парене и сърбеж се редуцира значително, веднага след приложение.
synchrobase range

Synchrobase - Базисни кремове за дерматологична и галенова употреба

Продуктите SYNCHROBASE са базирани на олеозомна технология. Тя представлява мултиламеларна кристално-течна фаза, разположена по повърхността на липидни мицели, диспергирани във водната фаза на емулсия. От физико-химична гледна точка тази течно-кристална фаза притежава свойства между тези на конвенционалната течна фаза и тези на твърдата кристална. На практика тази фаза се държи като течна, но молекулите в нея са ориентирани по начин, подобен на кристалната. Приблизително 50% от водата в емулсията е включена в тази структура. Така се предотвратява загубата на вода и се обезпечава по-дълъг хидратиращ ефект, както и подобряване на активността на различни субстанции, които евентуално биха били добавени в емулсията.

Closebax - Високо ефективна линия за съпътваща грижа при третиране на пърхот и себореен дерматит

ПРЕДИМСТВА:

✓ Редуцира зачервяването

✓ Редуцира появата на пърхот при 100% от тестваните случаи

✓ Премахва зачервяването и сърбежа на скалпа

✓ Лесно използване и добра поносимост при 100% от тестваните пациенти

✓ Косата е по-здрава и лъскава

✓ 100% от тестваните пациенти биха си го купили отново

thiospot range

Thiospot - дермокозметични продукти за редуциране интензитета на кожни хиперпигментации

Продуктите Thiospot са безопасни и ефективни с цел редукция на интензитета на кожни хиперпигментации по  лицето и тялото. Разработени са за лечение на локализирани и дисеминирани хиперпигментации с меланинов произход по лицето, шията, ръцете и другите части на тялото.
terproline range

Terproline - Специфично действие върху трофизма на кожата с цел повишаване на биохимичните ѝ свойства

Продуктите от серията TERPROLINE подобряват цялостния естетичен вид на кожата и най-вече нейните тонус и еластичност. Имат доказано действие при употреба след медицински интервенци като: химичен пилинг, лифтинг, блефаропластика, липосукция и др.
hydratime nutritime range

Hydratime & Nutritime - Активна, продължителна и комплексна хидратация

HYDRATIME & NUTRITIME са комплексно решение на леки, средни и тежки форми на сухота на кожата, лицето и тялото, дори когато е придружена с прекомерна десквамация. Продуктите HYDRATIME са разработени за възстановяване на хидратацията на кожата, докато продуктите NUTRITIME притежават синхронизирани хидратиращо и емолиентно действие. Всички продукти от линията  се характеризират с отличен профил на поносимост и безопасност. Приятни за нанасяне и продължителна употреба .

Synchroelast - Повишава еластичността на кожата и предпазва от образуване на стрии

Крем за профилактика и терапия на стрии, подобряващ тургура и еластичността на кожата.След 20-дневна употреба кожата е по-еластична, плътна и нежна.

Synchrocell - дерматокозметична терапия за третиране на целулит и отоци на краката

SYNCHROCELL Cream е разработен, за да подобри  естетичното състояние на кожата, характеризиращо се с наличие на целулит. Подходящ за приложение при изразена оточност на краката.

Synchrovit - срещу средно до тежко изявени признаци на хрони- и фотостареене

Продуктите SYNCHROVIT са предназначени за контрол на средно до тежко изявени белези на фотостареене. Ефектът им се базира на иновативни комбинации от различни витамини (витамин А и Е в Synchrovit Face и Synchrovit EL Eyes & Lips), витамини и ензими (аскорбинова киселина и SOD – супероксид дисмутаза в Synchrovit C) в комбунация с цинк. Витамините имат различни биохимични функции, включително тази на антиоксиданти, медиатори на клетъчните процеси и регулатори на клетъчния растеж и диференциация. Локалното добавяне на витамини може да забави стареенето и да предотврати редица заболявания, ускоряващи процеса на стареене.

Lipoacid - грижа против стареене, която се грижи за кожата както отвън, така и отвътре

Продуктите LIPOACID са базирани на ефикасността на липоевата киселина.Тя е субстанция, която нормално присъства в човешкото тяло и е един от най-потентните антиоксиданти, използвани в дермокозметиката. SYNCHROLINE още през 1997г. въведе първия продукт с липоева киселина за дерматологична употреба. От тогава бяха проведени различни клинични изследвания, които позволиха оптимизиране на антиоксидантните свойства на субстанцията. Това доведе до разработване на продукти с по-висока ефективност, безопасност и максимален ефект в контрола на процеса на стареене. Така, по пътя на знанието, се стигна до системата Lipoacid – поливалентна грижа против стареене, която се грижи за кожата на повърхността, но и в дълбочина.

Cleancare - Почистващ продукт за деликатна хигиена

Интимен почистващ лосион с леко кисело pH, внимателно тестван да проектира интегритета на вагиналната флора. Ежедневната употреба намалява честотата на вагиналните инфекции, дискомфорта и осигурява оптимално хигиенно състояние. Специалната формула на продукта съдържа млечната киселина (възстановява нормалното pH на влагалището), триклозан (антибактериално действие) и екстракт от лайка и слез (успокояващо действие).

Cleancare baby - Нежен измиващ гел за чувствителна кожа

Продукт, разработен за ежедневната грижа на бебета и деца. Съдържа липоаминокиселини (за поддържане на хидролипидния баланс на кожата), ябълков екстракт и пантенол (с антибактериално, успокояващо и омекотяващо действие). Хипоалергенна формула без съдържание на парабени. С нежен и деликатен аромат.

Sunwards - Пълна гама от слънцезащитни продукти

Продуктите SUNWARDS ефективно противодействат на увредата на кожата, индуцирана от резидуалната енергия. Серията съдържа компактна, но завършена гама от продукти, предназначени за разнообразните нужди на пациентите по време на излагане на слънце. Продуктите SUNWARDS са предназначени за здрави субекти, деца, след медицински процедури, както и субекти със специфични кожни състояния. Всички продукти SUNWARDS отговарят на изискванията, заложени в Европейска директива 2003/15/ЕС ( модификация VII).

Цени

Ribeskin Карбокситерапия – 90 лв.