Вибротерапевтична машина

Интензивните вибрации предизвикват рефлексивно свиване на мускулите, което гарантира ефективна тренировка.

Продължителност на процедурата

dermaclear needed procedures

Нужен брой процедури

Интервал между процедури

dermaclear pain

Болка

Вибротерапевтична машина

Интензивните вибрации предизвикват рефлексивно свиване на мускулите, което гарантира ефективна тренировка.

PULSER VMAX е машина, която ще Ви помогне да оформите тялото си, да подобрите подвижността на ставите, да се отпуснете и да облекчите стреса.

Интензивните вибрации предизвикват рефлексивно свиване на мускулите, което гарантира ефективна тренировка. Упражнението на тази платформа за вибрации няма да отнеме голяма част от времето Ви.

Това което трябва да направите е, да тренирате в продължение на 10 минути и ще усетите резултатите незабавно. PULSER VMAX ще ви помогне да постигнете желаните резултати за по-кратко време. Упражненията на платформата осигуряват тренировка и тонизиране на цялото тяло: мускулите на краката, седалището, корема и мускулите на горната част на тялото.

Машината предлага 3 вида вибрации (вертикални, 3D вибрации и комбинация от вертикални и 3D вибрации едновременно) освен това има няколко предварително зададени програми, но също така ви позволява да настроите различна интензивност на вибрациите или времетраенето. Вибрациите принуждават тялото да работи по-усилено, за да поддържа равновесие и стабилност върху платформата, поради което, с течение на времето, мускулите на гърба, корема и таза стават по-силни, а тялото по-здраво.

Ползи

Десет минути на PULSER GFORCE дават същите резултати като 60-минутна кардио тренировка. Достатъчно е да използвате уреда 3 пъти седмично по 10 минути, за да усетите видимо намаляване на излишното тегло и да изхвърлите излишната течност от тялото си .

Цени

1 ТРЕНИРОВКА 10 мин – 25 лв.


8 ТРЕНИРОВКИ  – 160 лв.


12 ТРЕНИРОВКИ – 180 лв.