Плазма пен

Плазма пен е устройство за премахване на петна, пигмент, кожни полипи, бенки, брадавици и т.н

plamere plasma pen
soprano procedure time

Продължителност на процедурата

required procedures soprano

Нужен брой процедури

procedure interval soprano

Интервал между процедури

soprano pain

Болка

Plamere Plasma Pen Pro

Плазма пен е устройство за премахване на петна, пигмент, кожни полипи, бенки, брадавици и т.н., редуцира бръчките и белезите. При генериране на електричество с висока честота между стабилните йони на повърхността на кожата и нестабилните йони във въздуха възниква искра. Зоната за третиране се обгаря (карбонизира) от тази искра без странични ефекти и след това се получава топлинна енергия. Плазма пен използва ниска мощност, подходяща безопасна честота за козметични цели и при прилагането му няма опасност от страничен ефект.

plamere plasma pen
plamere plasma pen

Предимства

В сравнение със съществуващите уреди, плазма пен е по-безопасен и лесно преносим

Уредът буквално изпарява кожата с електрическа искра, без да я докосва

С него има възможност да се третират лезии, за които нормално е необходим CO2 лазер.
Премахва петна без да наранява здравата кожа;
Премахва петна без кървене

Лифтинг

Сравнявайки с традиционния лифтинг на кожата, плазма пен премахва старите бръчките. Той третира от разстояние, като така се получава разсейване на топлината, оставя кожата да се самообнови, като се регенерира с нова, като същевременно повишаване съдържанието на колаген с цел да реши проблема с увисналата кожа завинаги. Точката на въздействие е достатъчно малка, за да не причини белези.

Употреба

Премахва пигментни петна, лунички, плоски брадавици, мастни образувания, гранулома, кожни налепи, мастни гранули, хемангиома (доброкачествени тумори), образувания по клепачите, лифтинг на очите.

Премахване на петна

Различни козметични дефекти: брадавици верука вулгарис, сенилни, плоски, меки, различни видове бенки, гранули, папили, израстъци по клепачите, мастни образувания, всички видове пигментни бенки, мазоли, капсули, и т.н.

Plamere Plasma Pen Pro (PPP) е нашата най-нова технология , която впряга силата на плазмата , четвъртото агрегатно състояние (твърдо , течно , газообразно , плазма ) Спомага за намаляването признаците на стареене или за пълното отстраняване на множество несъвършенства , като : бръчи, финни линии , петна , бемки .
Чрез процеса на йонизация, нашия плазма апарат е в състояние да генерира плазмена дъга . Тя се фокусира в целта на повърхността на кожата и освобождава своя заряд . Тази техника работи успешно при петна , капиляри и локално отпускане на кожата . Преминаването на индиректна плазма дъга през кожата таргетира фибробластите и активира процес за образуване на нови здрави колаген-еластин фибри , които спомагат за запълването на загубения отвъзрастта обем и за стягането и заглаждането на повърхността на кожата.

plamere plasma pen

С помощта на апарат Plamere Plasma Pen Pro се прилага най - новата терапия в козметичната индустрия

Плазма Фюжън – неинвазивна подмладяваща терапия за нехирургичен лифтинг

Цени

Плазма лифтинг на горен клепач – 250 лв. 


Плазма лифтинг на долен клепач – 250 лв.


Плазма лифтинг на Горен + Долен Клепач  – 420 лв.


Плазма лифтинг на Чело – 320 лв.


Плазма лифтинг на Назолабиални Гънки – 320 лв.


Плазма лифтинг на Цяло Лице – 500 лв.