idebae mobile cover
Promoitalia mesotherapy

Idebae Antiaging

Idebae е изключително мощна антиоксидантна и стягаща формула, която съчетава Idebenon и DMAE.

Броят на процедурите зависи от типа и състоянието на съответната зона. Препоръчва се по една процедура седмично в продължение на 4 последователни седмици. Поддържаща терапия: две сесии годишно.

Индикации:
Зони на приложение:
hair+ мезотерапия софия

Hair+ revitalizing

Hair+ Revitalizing – стимулира растежа на епителните клетки в космения булбус. Инхибира катагенната фаза. Стимулира анагенната фаза. Антиоксидантно действие спрямо свободните радикали.

Индикации при жени:
Индикации при мъже:
revital celluform мезотерапия софия

Revital Celluform

REVITAL CELLUFORM – е една нежна „липосукция“, изразяваща се в специалната формула, която намалява равномерно мастния слой и подобрява еластичността на кожата, без да оставя белези или увреждания.

Индикации:
Приложение: ​

Броят на процедурите зависи от типа и състоянието на целулита. Резултатите са видими още след първата процедура. Препоръчва се по една процедура на всеки две седмици (от 6 до 10 процедури). Поддържаща терапия: две сесии годишно.

revital tonic мезотерапия софия

Revital Tonic

REVITAL TONIC – ревитализиращ тоник: изключителна формула, съставена от ферментирала папая, екстракт от пъпеш, липоева киселина и N-ацетилцистеин. Антиоксидантна и стягаща терапия за тяло.

Индикации:
Приложение: ​

Броят на процедурите зависи от типа и състоянието на кожата. Резултатите са видими още след първата процедура. Препоръчва се по една процедура седмично (общо 10 процедури).

Поддържаща терапия: две сесии годишно.

proshock shape мезотерапия софия

Proshock Shape

PROSHOCK SHAPE™  – най-мощният продукт с изключителна формула, съдържаща растителни ензими и метаболитни активатори за разграждане на фиброзен целулит, който атакува структурата на фиброзната септа в подкожната тъкан. PROSHOCK SHAPE™ бързо и ефективно намалява и изглажда „портокаловата кожа“.

Индикации:
Приложение: ​

Броят на процедурите е в зависимост от състоянието на целулита в проблемните зони на пациента. Препоръчва се по една процедура седмично (от 4 до 6 процедури). Поддържаща терапия: две сесии годишно.

white in мезотерапия софия

White in

White IN – е иновативен продукт със съдържание на Арбутин и Диметилметокси хроманил палмитат, подобряващ значително състоянието на кожата при нарушена пигментация.

Индикации:
Приложение: ​

При пигментации (епидермални и дермални) се препоръчва по една процедура седмично в продължение на 6 седмици, след което още две: по една процедура през седмица (общо 8 процедури). Поддържаща терапия: по една процедура месечно. За превенция на хиперпигментации: една процедура седмично в продължение на три седмици.

light eyes ultra мезотерапия софия

Light Eyes Ultra

Light EYES ultra – подобрява локалната микроциркулация и еластичността в периокулярната област. Редуцира броя и дълбочината на фините периокулярни бръчки. Подобрява лимфния дренаж в областта.

Индикации:
Приложение: ​

Броят на процедурите зависи от типа и състоянието на кожата. Резултатите са видими още след първата процедура. Препоръчва се по една процедура на всеки две седмици (от 4 до 7 процедури). Поддържаща терапия: по една процедура на три месеца.

fixer мезотерапия софия

Fixer

FIXER™  – специално разработен продукт като алтернатива на ботулиновия токсин, благодарение на синергичното действие на 4 активни съставки: Ацетил хексапептид 8, Ацетил хексапептид 30, Диметиламиноетанол (DMAE), екстракт от Hibiscus esculentus.

Редуцира дълбочината на бръчките, без да блокира мимиката.

Индикации:
Приложение: ​

Броят на процедурите зависи от състоянието на кожата и дълбочината на бръчките. Препоръчва се по една процедура на десет дни (общо 3 процедури). Поддържаща терапия: по една процедура месечно.

nucleonix мезотерапия софия

nucleonix DNteA

NUCLEONIX DNteA – най-съвременният коктейл за борба със стареенето на тъканите. Мощен антиоксидант, който възстановява увредените от UV лъчите клетки. Подобрява междуклетъчния обмен.

Индикации:
Приложение: ​

Броят на процедурите зависи от състоянието на кожата и дълбочината на бръчките. Препоръчва се по една процедура на десет дни (общо 3 процедури). Поддържаща терапия: по една процедура месечно.

hydro мезотерапия софия

HYDRO

HYDRO е нов биореструкториращ продукт за лице и тяло, съдържащ хиалуронова киселина.

Смес от три хиалуронови киселини с различно молекулно тегло, стабилизирани посредством иновативен технологичен процес на хибридизация, за постигане на незабавен и дълготраен ефект.

Индикации:
Приложение: ​

Обикновено 4 мл. продукт са необходими за лицева зона.

Препоръчват се 4 сесии през интервал от 15 дена.

Цени

Инжекционна мезотерапия (Promoitalia) – 90 лв. до 180 лв.


Мезотерапия при косопад (Hair+) – 80 лв. 


Хидробустер 1мл. – 380 лв.