Процедури за лице

DermaClear

3 в 1 усъвършенствана хидрадермабразио платформа. Ексфолира, Почиства и Хидратира, чрез въртящ се на 360° накрайник и мощно всмукване.

Alma Beauty Reboost

Alma Beauty Reboost е усъвършенствана микронидлинг технология за подмладяване на кожата, третирайки несъвършенствата ѝ за ефект, който се забелязва моментално.

Accent Prime

Accent Prime комбинира технологиите на ултразвук и радиочестота за постигане на забележителни резултати при контуриране на лицето и стягането на кожата.

Venus Legacy

Venus Legacy е иновативно решение, за радиочестотен лифтинг на лицето. Процедурата гарантира оптимални и дълготрайни резултати.

Venus Viva

Венус Вива представлява изключително мощна технология за ремоделиране и рисърфейсинг (обновяване) на кожата на лицето. Първият нано – фракционен радиочестотен апарат с наличие на скенер.

Sylfirm X

Радиочестотен микронидлинг за стягане кожата на лицето и тялото, възвръщайки нейната младост и премахвайки несъвършенствата ѝ.

Sapphire Bellaction Duo

Комбинира различни лечения, които ефективно премахват болезнените тригерни точки, намаляват целулита и телесните мазнини и подобряват кръвообращението и лимфния дренаж.

Catiovital Lift - Mary Cohr

Изключителен метод на третиране, който повдига чертите чрез изграждане на мускулен тонус и подмладява външния вид на лицето.

WISHPro Plus+

WISHPro използва технология за магнитна инфузия, за да преобразува магнитните импулси в активно енергийно поле, което създава светлина или електрически ток.

Химични Пилинги

PQAge е пилинг от ново поколение, иновативен, гарантиращ незабавен стягащ и лифтинг ефект.
BioRePeelCl3 е иновативен, двуфазен, патентован пилинг с биостимулиращ, ревитализиращ и ексфолиращ ефект.

Teoxane козметика

Най-висок клас швейцарска козметика от Teoxane . Koзметичната линия Teoxane съдържа същата кръстосано свързана хиалуронова киселина използвана при дермалните филъри Teoxane. Опитано, тествано и клинично доказано.

Synchroline

Продукти третиращи голяма част от кожните проблеми, срещани в козметичната и дерматологична област. По време на разработването на различните гами фокусът беше върху важни характеристики на продукта, като научна експертиза, ефективност, пълнота на гамите и лекота на използване.

Мезотерапия

Idebae е изключително мощна антиоксидантна и стягаща формула, която съчетава Idebenon и DMAE.

HIFU - Неоперативен лифтинг

Неоперативен лифтинг на кожата. Процедурата HIFU (Хайфу) стяга и подмладява кожата на лицето и тялото с помощта на високи интензивни фокусирани ултразвукова енергия. 

Gentlo - Радиочестотен микронидлинг

Възстановява, стяга и подмладява кожата. Революционна технология за изсветляване, стягане, заличаване на белези, комедони, стрии, бръчки и още, и още.

PhiLaser Type R 2.0

PhiLaser Type R 2.0 е лазерът, който успешно се справя и използва за лечение като премахване на татуировки, лечение на възрастови петна и премахване на пигменти и хиперпигментации.

Plamere Plasma Pen Pro

Плазма пен е устройство за премахване на петна, пигмент, кожни полипи, бенки, брадавици и т.н., редуцира бръчките и белезите.  Плазма пен използва ниска мощност, подходяща безопасна честота за козметични цели и при прилагането му няма опасност от страничен ефект.

Терапии за лице Medik8

Открийте нашата гама от професионални терапии за лице. Те се предлагат и извършват от обучени Medik8 специалисти, които също така ще ви дадат експертни съвети, съобразени със специфичните нужди на вашата кожа.

Ribeskin CO2 Карбокситерапия

Карбокситерапията, действаща на основата на интракутанното въвеждане на молекулярен СО2, подобрява реологичните свойства на кръвта и активира вътреклетъчните процеси.

Виж също