Hifu woman face mobile cover

Неоперативен лифтинг на кожата

Процедурата HIFU (Хайфу) стяга и подмладява кожата на лицето и тялото с помощта на високи интензивни фокусирани ултразвукова енергия.

beauty reboost времетраене

Продължителност на процедурата

Нужен брой процедури

Интервал между процедури

soprano pain

Болка

Неоперативен лифтинг на кожата

Процедурата HIFU (Хайфу) стяга и подмладява кожата на лицето и тялото с помощта на високи интензивни фокусирани ултразвукова енергия.

Неоперативно стягане на кожата

HIFU SMAS LIfting (ХайФу) e иновативна процедура, посредством микрофокусиран ултразвук с висока интензивност за неоперативен лифтинг на лице и шия. С помощта на „ХайФу“ прецизно фокусирана , фракционирана ултразвукова енергия прониква дълбоко в кожата, без да нарушава нейния повърхностен слой и в резултат предизвиква стягане и уплътняване на кожата на лицето и шията.

За разлика от другите устройства за стягане и подмладяване на кожата като лазери, радиочестоти и IPL, които въздействат на различните слоеве на кожата,  „ХайФу“ технологията  достига много по дълбоко – до повърхностния мускулен апоневротичен слой, известен като SMAS. Той е изграден от колагенови и еластинови влакна и образно може да бъде сравнен с рамка, поддържаща меките тъкани на лицето. С течение на времето колагенът в SMAS слоя намалява, в резултат на което кожата увисва и се образуват бръчки и гънки. Ето защо, за да се получи ефективен лифтинг  на кожата, трябва да се въздейства върху колагеновите влакна на ниво SMAS.

hifu процедура лице
Хайфу процедура кожа лице

Приложения

Уникална и иновативна, сама по себе си, кожно подмладяваща терапия. Наложителна пред-процедурна терапия при работа върху: Пигментни лезии и Премахване на татуировки, Васкуларни лезии, Подмладяване на кожата, Еластичност и Стягащи кожата процедури. DermaClear съчетава ексфолиране, почистване, екстракция и хидратация, за да позволи провеждането на ефективни третирания с отлични резултати.

Без възстановителен период, без дискомфорт и без дразнене.

Лифтинг ефектът от процедурата трае до 2 години, в зависимост от индивидуалната продължителност на ефекта.

За кого е подходяща?

Тази иновативна процедура е подходяща за мъже и жени над 30 години, които забелязват първите признаци на стареене на кожата и искат да ги предотвратят. При тях се наблюдава леко отпускане на кожата, което все още не е подходящо да бъде третирано с хирургически лифтинг.

Процедурата е подходяща за хора, които търсят видим резултат на подмладяване като стегнат кожата си. Като първи знаци за отпускане може да се смятат по-ниско стоящите клепачи и вежди. Чрез процедурата кожата се издърпва и веждите се повдигат, а клепачите стават еластични отново. Хайфу интервенцията е подходяща за хора, които искат да по-стигнат по-младежки вид като се подложат на безкръвна и безболезнена процедура, без да се налага поставянето на локална анестезия.

Хайфу процедура лице

Цени

Корем – 450 лв.


Паласки – 500 лв.


Скули – 300 лв.


Околоочен Контур – 280 лв.


Двойна Брадичка – 280 лв.


Назолабиални Гънки – 350 лв.


Шия – 300 лв.