gentlo mobile cover
GENTLO_logo

ИНОВАТИВНА КОМБИНАЦИЯ ОТ РАДИОЧЕСТОТА И ПЛАЗМА

GENTLO максимизира ефекта на синергичното действие на двете технологии от епидермиса до дермата и осигурява оптимален резултат като лифтинг, стягане и цялостно ревитализиране на кожата.

gentlo aparat
beauty reboost времетраене

Продължителност на процедурата

sylfirm x needed procedures

Нужен брой процедури

Интервал между процедури

Болка

ИНОВАТИВНА КОМБИНАЦИЯ ОТ

РАДИОЧЕСТОТА И ПЛАЗМА

GENTLO максимизира ефекта на синергичното действие на двете технологии от епидермиса до дермата и осигурява оптимален резултат като лифтинг, стягане и цялостно ревитализиране на кожата.

Първата в света смарт система, която съчетава радиочестотен лифтинг и плазмена технология в 5 различни апликатора

Възстановява, стяга и подмладява кожата. Интелигентна комбинация от 5 накрайника, която лекува акнето в дълбочина и предотвратява повторната му поява. Революционна технология за изсветляване, стягане, заличаване на белези, комедони, стрии, бръчки и още, и още.

gentlo heaven clinic

RF терапия

Заличаване на белези и стрии; Изсветляване, подмладяване, стягане, освежаване и обновяване на кожата; Лифтинг; Лечение на акне, черни и бели комедони; Свиване на порите; Заличаване на фините линии; Лечение на хиперхидроза (прекомерно изпотяване).

rf terapia gentlo

Плазмена терапия

Подобряване на кожната текстура; Тонизиране; Изсветляване; Хидратация; Стягане на порите; Изглаждане на бръчките; Подобряване на абсорбцията на козметични и медицински продукти.

plasmena terapia gentlo

Интимна RF терапия

Стягане и подмладяване на влагалището; Избелване на интимните части; Лечение на вагинална сухота; Превенция и лечение при уринарна инконтиненция.

intimna rf terapia gentlo

RN | RF игла
Монополярна RF игла

Единичната RF игла атакува мастните жлези локално и в дълбочина, без да уврежда епидермиса. С 3 нива на проникване, иглата достига до тях където и да са и елиминира не само акнето, но и риска от повторната му поява.

Нива на проникване:

rf gentlo heaven clinic

RM | RF микроигли
RF микроигли, проникващи в дълбочина от 0.5mm до 3.5mm

Микронидлинг терапията представлява нехирургичен метод, при който посредством специална система от много фини микро иглички се получават микроперфорации в различна дълбочина. Има ревитализиращ ефект, води до стягане на кожата и заличаване на белезите поради естетствената стимулация в синтеза на колаген, еластин и растежни пептиди.

Създадени изключително тънки, RF микроигли терапията допринася за комфорт и отлични резултати още от първата процедура. Възможност за промяна на дълбочината на въздействие от 0.5 до 3.5mm + 1mm термично проникване. Избор между изолиран тип (25 или 49 игли) или неизолиран тип на иглите (25 или 49 игли) за максимален комфорт и ефективност при различните проблеми на кожата. Накрайникът е с необичайно малък връх – 14.3 на 14.3mm, или с около 25% по-малък от стандартния, а това означава голяма разлика за терапевта: много по-прецизно минаване на зоната, защото е видима много по-голяма част от зоната, върху която работи терапевта, а рискът от застъпване е сведен до минимум.

rf gentlo izolirani igli
rf gentlo neizolirani igli

PS | Плазма
Плазмен апликатор с революционен ефект

Плазменият апликатор е космическа технология, която генерира стабилна плазма с висока енергия и изстрелва плазмени йони към кожата. Ефектът е изумителен: терапията премахва години на умора, изсветлява, пречиства, стяга и успокоява кожата. Но най-възхитителното е, че повишава абсорбцията на козметични продукти с 466%! Резултатите са доказани в редица клинични тестове.

gentlo plasma heaven clinic
rc rf gentlo heaven clinic

RC | RF кръг
Монополярен RF кръгъл апликатор

Кръглият керамичен RF апликатор се използва за цялостно подмладяване на кожата, както и преди и след терапия против акне, за да бъдем сигурни, че енергията е достигнала дори до онези микроструктури в кожата, които е невъзможно да се уцелят с игла. Подходящ е и за вулвена терапия.

RV | RF вагинален апликатор
Монополярен RF апликатор за вагинална терапия

Неинвазивен, безболезнен и нехирургичен метод за радиочестотно лечение на вагинална сухота. За стягане и подмладяване на влагалището; Избелване на интимните части; Лечение на вагинална сухота; Превенция и лечение при уринарна инконтиненция.
С удобен ергономичен накрайник за минимален дискомфорт по време на процедурата.

rv rf gentlo heaven clinic

Предимства с интелигентна платформа GENTLO

Цени

Радиочестотен микронидлинг на лице с Gentlo – 550 лв.


Радиочестотен микронидлинг на лице с Gentlo, пакет от 3 процедури – 1237 лв.


Вагинално подмладяване 1 процедура – 180 лв.


Вагинално подмладяване пакет от 6 процедури – 800 лв.