Електростимулация

Целутрон е многофункционален апарат осигуряващ ефективна терапия на целулит, затлъстяване, оформяне и стягане на тялото, проблеми в циркулацията и кръвообращението.

Продължителност на процедурата

Нужен брой процедури

Интервал между процедури

beauty reboost болка

Болка

Целутрон

Електростимулация

Апаратът CORPO-02 е съвременен уред за електростимулация на световноизвестната испанска марка SORISA за извършване на антицелулитни процедури, разбиване на мастни натрупвания, стягане на кожата и мускулатурата, и цялостно стягане на тялото с гарантиран ефект! Електростимулацията с апарат CORPO-02 Целутрон е пасивна тренировка на мускулите, която съответства на няколко фитнес тренировки, само че без да се напъвате и морите в залата. CORPO-02

Целутрон е многофункционален апарат осигуряващ ефективна терапия на целулит, затлъстяване, оформяне и стягане на тялото, проблеми в циркулацията и кръвообращението, както и всякакви други рефлектиращи върху естетическото състояние на тялото проблеми.За максимален ефект aпарата добре се комбинира с: антицелулитни масажа, терапия Гипс Клин или Криолиполиза.

corpo 02 целутрон

Процедури:

Програми на работа:

Целутрон – Апаратът CORPO-02 е съвременен уред за извършване на антицелулитни процедури, разбиване на мастни натрупвания, стягане на кожата и мускулатурата. Апарата работи с 7 програми, който в различни направления се борят за моделирането на вашето тяло:

Цени

1 ПРОЦЕДУРА – 80 лв.


10 ПРОЦЕДУРИ – 500 лв.