bellaction duo mobile cover
bellaction-duo-by-bernat-domene logo

Моделиране на лице и тяло

Комбинира различни лечения, които ефективно премахват болезнените тригерни точки, намаляват целулита и телесните мазнини и подобряват кръвообращението и лимфния дренаж.

bellaction duo platform

Продължителност на процедурата

Нужен брой процедури

Интервал между процедури

Болка

Моделиране на лице и тяло

Комбинира различни лечения, които ефективно премахват болезнените тригерни точки, намаляват целулита и телесните мазнини и подобряват кръвообращението и лимфния дренаж.

Най-новият и единствен метод в България за моделиране на лице и тяло, подмладяване, лечение на проблемни зони!

BellAction Duo Sapphire – Масажира тъканите много по-ефективно и дълбоко, отколкото може да се направи на ръка. Резултатите от леченията показаха, че дълбокият масаж в комбинация с вибрацията може да излекува тялото ни. BellAction Duo Sapphire комбинира различни лечения, които ефективно премахват болезнените тригерни точки, намаляват целулита и телесните мазнини и подобряват кръвообращението и лимфния дренаж. Перфектно стяга тена и ефективно повишава тонуса му масажирайки не само отпусната тъкан, но и мускулите. Процедурите осигуряват високо ниво на извеждане на токсините от тялото. Това е естетична терапия, еквивалент на лечението.

Масажите в корема и таза подобряват кръвообращението и отпускат мускулите, като намаляват значително менструалните болки. За жени, които искат, но не могат да забременеят, се избира специално лечение, за да се балансира активността на малкия таз.

Лечението с BellAction Duo Sapphire увеличава притока на кръв, подобрява тъкания метаболизъм, стимулира лимфната система и повишава съдовия тонус. Персонализираните параметри могат да се използват за лечение на целулит, извършване на спортен масаж, намаляване на коремните мастни натрупвания и стимулиране на малките тазови органи.

bellaction duo процедура
bellaction duo процедура за тяло

Ефекти и ползи от процедурите за тяло:

С дълбок масаж и вибрации мастните клетки премахват токсините и натрупаните течности. В резултат на това мастната тъкан се свива и свива. За разлика от други методи, мастните клетки не се повреждат или унищожават, което може да доведе до тяхното размножаване по-бързо.

Bellaction Duo третира

bellaction duo процедура за лице

Ефекти и ползи от процедурите за лице:

bellaction duo процедура за лице

Как работи?

saphire bellaction duo пациент

Стъпка 1

За максимални резултати процедурата започва с деколтето и шията. Всички области се подлагат на микродермабразия с диамантени частици. Целта му – безопасно и ефективно отстраняване на плоскоклетъчните клетки, намаляване на фините бръчки, активиране на кръвообращението.

Стъпка 2

Следващата, основна стъпка е масажът. За максимални резултати, инфрачервеният (IR) се използва за затопляне на кожните тъкани до безопасна температура. В резултат на това се активират процесите на регенерация на кожата.

Стъпка 3

Третият етап включва карбокситерапия. Дюзата се подлага на друг масаж, а температурната разлика в кожата предизвиква естественото производство на еластинови и колагенови влакна.

Цени

Цяло Тяло – 120 лв.


Цели Крака + Седалище – 60 лв.


Корем – 30 лв.


Гръб – 40 лв.