alma beauty reboost mobile cover
alma beauty reboost logo

Здравата и сияйната кожа не трябва да е лукс

Alma Beauty Reboost е усъвършенствана микронидлинг технология за подмладяване на кожата, третирайки несъвършенствата ѝ за ефект, който се забелязва моментално.

alma beauty reboost
beauty reboost времетраене

Продължителност на процедурата

beauty reboost нужен брой процедури

Нужен брой процедури

beauty reboost интервал процедури

Интервал между процедури

beauty reboost болка

Болка

Здравата и сияйната кожа не трябва да е лукс

Стрес, замърсяване, UV радиация и не балансирана диета имат негативни последици върху кожата.

Като остаряваме, кожата ни губи блясъка си, появяват се бръчки и текстурата и тона на кожата стават неравни. Правилната грижа за кожата е от най-голямо значение за запазването на младостта и сиянието ѝ.

Alma Beauty Reboost е усъвършенствана технология за подмладяване на кожата, третирайки несъвършенствата на кожата за ефект, който се забелязва моментално.

Alma beauty reboost жена лице
beauty reboost лице жена

Процедурата

Alma Beauty Reboost използва мощни акустични трептения да подобри ефективността на цялостната терапия на кожата – от почистване и ексфолиране до прилагането и проникването на терапевтичните дерматолични съставки.

REBOOST излъчва акустични вълни от механичен натиск върху кожата. Това създава отблъскващ и привличащ ефект, ексфолация на кожата чрез премахване на мъртвите клетки и излишния себум. Акустичната вибрация също създава газообразни балончета в кожната бариера, който се разширяват и свиват. Това дезорганизира двуслойния липид, създавайки цепнатини и пори между 25-75 микрометра в диаметър и увеличава течливостта на липидите в роговия слой.

Повече течливост в суб-епидермалната тъкан позволява на локалните съставки да проникнат в кожата по-дълбоко и ефективно. Както хидрофобните, така и хидрофилните съединения се доставят ефективно до целевата дълбочина на тъканите и остават активни до 30 минути след нанасяне, за максимално ефективно възстановяване на кожата и естетично подобряване.

Третирането с REBOOST е лесно за прилагане, безопасно е при всеки тип кожа и може да се извършва целогодишно. Пациентите не изпитват дискомфорт, няма възстановителен период и се радват на незабавни и съвършени резултати.

Серумите:

ALMA BEAUTY REBOOST се предлага с YOUTH B(ox) серумите на Mimi Luzon за оптимално поддържане на младостта на кожата.

YOUTH B(ox) съдържа специфични съставки, които са в основата на антиейдж процедурите. Всяка една от формулите е тествана през дълъг период от време, изпъквайки с невероятни ефекти за цялостно подобряване на състоянието на кожата в много кратък период от време.

alma beauty remove лице със серуми

Цени

Микронидлинг (Alma Beauty Reboost) – 200 лв.